About me

‘We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone’

Art of Capture is een deel van mij als persoon, in de afgelopen 15 jaar leerde ik dat fotografie de mooiste en meest tastbare herinnering is die er bestaat.

Mijn hart gaat sneller kloppen van een positieve mindset, persoonlijke ontwikkeling, inspireren en geïnspireerd worden en een waardevolle herinnering mee kunnen geven aan jullie. Het leven heeft een einddatum, maar onze vastgelegde herinneringen niet. Deze gaan mee met onze generaties. Hoe mooi is dat?

Fotografie is voor mij de flow die mijn hele leven met mij mee stroomt, een flow waar ik mij graag op bevind en waar ik een gelukkig mens van word. Ik haal het hoogst haalbare uit mijn leven op alle vlakken.

In de afgelopen jaren mocht ik door mijn werk veel mooie en bijzondere mensen ontmoeten, mensen die mij inspireerde op welke manier dan ook, mensen die ik volg om meer uit het leven te kunnen halen en waar ik veel van leer. In combinatie met mijn fotografie heeft mij dit tot een bijzonder idee gebracht wat ik binnenkort met jullie ga delen. Daar later meer over, stay tuned!

Geluksmomentjes haal ik uit WallArt, kunst aan de muur, mijn kunst, mijn foto’s waarin de emotie naar voren komt en van het beeld af springt. Een reportage laat je maken met een reden, je wilt iets vastleggen en deze momenten zijn het meer dan waard om aan de muur te hangen en hier keer op keer een ‘WAUW’ effect van te krijgen.

En dat gun ik iedereen, daarom ontwerp ik ook graag WallArt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Naast jouw eigen persoonlijke beelden is het ook mogelijk om mijn ‘free design’ beelden te bestellen voor aan jouw muur. Check hiervoor de pagina One For The Wall op deze website.

Kortom, ik ben je graag van dienst en hoop je gauw te mogen verwelkomen voor mijn camera.

Zie ik jou snel voor mijn camera? Mailtje sturen > KLIK HIER