Wat kan je van ons verwachten?

Tof dat jullie op mijn website zijn beland en op zoek zijn naar een fotograaf.  Zoals je kunt zien maak ik oprechte lifestyle reportages welke op verschillende manieren ingevuld kunnen worden. Met de gehele familie, in de vorm van een loveshoot, maar ook als jullie bijvoorbeeld net trotse ouders zijn geworden.  

Deze reportages worden "lifestyle" reportage genoemd, het fotograferen van onze levenswijze precies zoals wij zijn. Daarom past dit dan ook perfect bij mijn manier van fotograferen. Foto's zijn een tastbare herinnering voor eeuwig, daarom is bijzonder als een reportage een belevenis wordt. Een uniek moment waarin we herinneringen zullen ophalen naar bijzondere momenten uit jullie leven, of juist van het moment zelf. Met mijn diploma "Moment Design" op zak kan ik hiervoor de juiste tools aanreiken om jullie volledig op je gemak te stellen. Zorgen of spanningen zijn dan ook echt niet nodig en mochten ze er toch zijn, dan zorg ik er zeker voor dat deze snel zullen verdwijnen!

Samen maken we een pure, oprechte en ongedwongen reportage waarin jezelf zijn centraal staat. Geen gemaakte plaatjes of statieportretten, maar "echte" beelden waarin iederen jou herkent. 

Voor de lifestylereportages bied ik een aantal pakketten aan welke mogelijk zijn. Een losse reportage met een x-aantal digitale bestanden erbij, een pakket met daarbij een uniek en exclusief album waarin al jullie foto's zijn verwerkt, of een volledig uitgebreid pakket met daarin alle opties.  Ik denk graag met jullie mee hierin en samen kijken we naar jullie wensen en wat het beste bij jullie past. Een unieke en bijzondere reportage laten maken doe je natuurlijk niet vaak, daarom vind ik het belangrijk dat er een passend en uniek aanbod zal zijn. Voor ieder wat wils!

Op DEZE pagina vind je hier alle informatie over.

De reportage plannen we in overleg op een dag en tijdstip die voor iedereen schikt, ook kiezen we samen naar een geschikte locatie voor jullie reportage. Tijdens de shoot neem ik alle tijd voor jullie zodat we niet hoeven te haasten, dit is voor iedereen wel zo prettig en zo kunnen we in alle rust de reportage maken. 

Afspraak maken? Vul dan het contactformulier in.

Wil je graag meer zien? Bekijk de portfolio van jouw keuze via een van onderstaande links.